حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاخ ریاست جمهوری سومالی

مقامات امنیتی سومالی از سرنگونی یک فروند پهپاد ناشناس بر فراز کاخ ریاست جمهوری این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات امنیتی سومالی گفتند: گادر ریاست جمهوری یک فروند پهپاد ناشناس که در حال پرواز بر فراز کاخ ریاست جمهوری در موگادیشو بود، سرنگون کرد.

به گفته این مقامات، دو فروند پهپاد دیروز در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری مشاهده شدند که سامانه پدافندی توانست یکی از آنها را سرنگون کند و از سرنوشت دومین پهپاد اطلاعاتی در دست نیست.

به نوشته روزنامه سومالی جدید چاپ موگادیشو، تحقیقات اولیه نشان می‌دهد پهپاد سرنگون شده حامل مواد منفجره نبوده و این احتمال افزایش می‌یابد پهپاد مزبور با هدف جمع آوری اطلاعات به پرواز در آمده است.

دولت فدرال سومالی تاکنون در رابطه با پرواز پهپاد‌های ناشناس بر فراز کاخ ریاست جمهوری این کشور تاکنون بیانیه رسمی منتشر نکرده است.

الشباب یک گروه وابسته به القاعده است که با انجام عملیات تروریستی خود ثبات و امنیت سومالی را برهم زده و چند سالی است دولت موگادیشو مبارزه جدی خویش را با این گروه تروریستی شروع کرده و موفق شده است بخش‌های زیادی از خاک سومالی را از سیطره عناصر الشباب آزاد کند.

این روزنامه در خبر دیگری نوشت: ژنرال «متین گورک» رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه در راس یک هیئت بلندپایه نظامی وارد موگادیشو شد.

انتظار می‌رود ژنرال گورک با «شیخ حسن محمود» رئیس جمهور سومالی و سایر مقامات نظامی این کشور درباره تقویت همکاری‌های امنیتی و توسعه برنامه آموزش نظامی ترکیه در سومالی گفت‌و‌گو کند.

قرار است رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه در جشن فارغ التحصیلی ۶ هزار نظامی سومالی شرکت کند که توسط مستشاران ترکیه آموزش دیده‌اند.

ترکیه دارای پایگاه نظامی در موگادیشو است که در سال ۲۰۱۷ آن را افتتاح کرد و بخشی از سرمایه گذاری راهبردی این کشور در حوزه امنیتی سومالی محسوب می‌شود. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار